Product / Dizajn Industrial

më shumë

Rreth nesh

PANDA MEKANIKE EQUIPMENT CO., LTD

Me 9 vjet eksperiencë, LIFTPAND specializuar në projektimin, prodhimin dhe shpërndarjen e ndryshme të mjeteve heqjen, materialit trajtimin e pajisjeve dhe slings heqjen. Ne kemi bashkë-investuar me fabrika sidomos në ngritje elektrike, ngritje manual dhe winches. Shumica e fabrikave tona kanë certifikatë ISO 9001 dhe janë furnizuesit e artë e SGS. Të gjitha blloku zinxhir manual, bllok levë, ngre lart elektrike, kamion paletë dhe slings kanë kaluar TUV GS & CE miratim.
Prodhimet tona janë eksportuar në më shumë se 50 vende dhe rajone të gjithë botën në Evropë, Afrikë, Mesme-Lindore, Azia dhe Amerika e Jugut, etj kanë fituar një reputacion të mirë në mesin e klientëve tanë, duke siguruar cilësi të lartë, të sigurt dhe produkte të besueshme si dhe të shpejtë dhe efikase.
Ne kemi 2 teknikë për të zhvilluar dhe kërkimin e mjeteve të përshtatshme dhe të kualifikuar heqjen për klientët të nderuar. Ekipi QC ynë do të bëjë inspektimin në pjesë më të madhe të këmbimit dhe inspektimin përfundimtar marrjen e mostrave për urdhërat tona në bimë. Ne gjithashtu kemi shitje profesionale ndërkombëtare në të njohur me tregun dhe botën e biznesit.
Ne lidhje me "çmime të arsyeshme, kohën efikase të prodhimit dhe të mirë pas shitjes shërbimi", si parim tonë. Hulumtimi i vazhdueshëm dhe zhvillim siguron klientët tanë për të qasen produktet e fundit dhe qëllimi efektiv technologies.Our është për të arritur zhvillim të përbashkët dhe përfitime me klientët. mirëpritur të na dhe kontakt vizitoni na!

aplikimi i produktit

më shumë