Fabrika Tour

Workshop - Mini ngre elektrike
Workshop - Hand kamionë paletë, stackers
Mekanizëm elektrik - Workshop
blloqe zinxhir dhe blloqe levë - Workshop
slings LIFITING - Workshop
testimi i produktit