Produkti ynë

Liftpand Produktet përfshijnë si në vijim: 

Heqjen mjete, vinç ngre, pajisjet e trajtimit të materialit, slings heqjen dhe manipulim 

1. ngre Manual përfshin bllok zinxhir, bllok levë, çikrik dore tirfor dhe çikrik dore manual.

ngre 2.ELECTRIC dhe vinç përfshijnë ngre lart elektrike litar, ngre lart zinxhir elektrike dhe Mekanizëm elektrik. 

3.Trolleys për ngritje dhe vinç përfshijnë karrocë elektrike ngre lart, karrocë shtytje, karrocë drejtuar.

4. e përhershme magnet lifter

5.Jacks përfshijnë krik mekanike dhe krik kat.

pajisje 6.Handling përfshin lloje të kaci kamion dhe kamion Forklift. 

Clamps 7.Lifting, zinxhir, slings, pranga, tela çeliku litar etj
Ne furnizimit më lart hoisting dhe heqjen e pajisjeve të gjithë globin në një gamë të gjerë të kompanive në mbarë botën. Me cilësi të lartë dhe shërbim të përkryer, produktet tona LIFTPAND heqjen kanë fituar shumë njohje dhe reputacion shumë të mirë.