ekipi ynë

Professional Sales Ekipi:
Ofrimi ide profesionale dhe këshilla për klientët, për t'ju ndihmuar të gjetur se çfarë sasi dhe lloj të heqjes janë të aftë për kërkesën tuaj.
Ekipi Teknik Surport:
Çdo kërkesë teknike, pa marrë parasysh se është e madhe apo e vogël, Ekipi Teknik ynë do të analizojnë kërkesat dhe të bëjë një feedbakc detajuar për klientët.
Quality Ekipi Control:
Çdo produkt do të jetë në kontroll nga ekipi ynë Kontrollin e Cilësisë, për të siguruar që të gjitha produktet nuk do të ketë listën e problemeve mbi Kontrollin Manuel Cilësisë.
Pas Sales Team:
Ky ekip do të merret pas shitjes shërbimi për ju, ata shpejt do të ofrojë zgjidhje të hollësishme për pyetje apo problem që ju keni qenë të përballet.