Pse na zgjodhet ne ?

A840C98C-0B30-434C-A05C-E85953343578
A840C98C-0B30-434C-A05C-E85953343578
A840C98C-0B30-434C-A05C-E85953343578

Pse na zgjodhet ne ?
Inovacioni dhe Efikasiteti është qëllimi ynë, Panda People bërë
vinça me Compact Design, Ulët headroom,
sigurinë Mirë, performancë të lartë dhe funksionimin efikas,
Ne jemi të angazhuar për të ndihmuar klientët tanë të shkurtuar bimore dhe investimeve Building, përmirësuar efikasitetin e prodhimit, Ulja Daily mirëmbajtjes,
Konsumi i energjisë ekonomizimit dhe Arritja e mira për kthimin e investimeve,
me kërkesat e konsumatorëve takohen për kushte të ndryshme operative
dhe të sigurojë atyre me One-stop zgjidhje.

Shërbimi ynë Industry
Aktualisht, Panda Cranes përdorur gjerësisht në industrinë e automobilave, makineri ndërtimi, industria e çelikut, industria e ndërtimit të anijeve, industria e hapësirës ajrore, industria bërthamore, magazinimin logjistikë, Industria transformator, industrinë e energjisë, industria e përpunimit makineri, industrinë e letrës, e përpunimit të ushqimit industri, industrinë metalike nonferrous, kimike, industria e energjisë së erës, industria e metalurgjisë, trajtimi i mbeturinave Industri, magazinimin enë port dhe industri të tjera.

Marrëdhënie Ndërkombëtare Our
Panda Cranes është gjithashtu e njohur tashmë në tregun ndërkombëtar nga ofertave
për nevojat tregun ndërkombëtar që nga viti 2005 me sukses për produktet e saj
nëpërmjet marrëdhënieve të saj të shkëlqyer provuar në të tashmen ndërkombëtare
tregjet kapur me produktin e saj të cilësisë.
Aktualisht, Panda Machines ka shërbim dhe për të punuar në Bangladesh,
Sri Lanka, Filipine, Indonezi, Pakistan, Indi, Gjermani, SHBA,
Meksika, Brizal, Emiratet e Bashkuara Arabe, Jodan, etj Më shumë se 80 vende dhe rajone.